Κρήτη: Το πανεπιστήμιο ανακάλυψε εμβόλιο που μπορεί να βοηθήσει για την καταπολέμηση του κορωνοϊού;


Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχωρά απόψε το Parakritika.gr. Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ειδικότητα στην Ανοσιολογία, φαίνεται πως έχει αναπτύξει με την ερευνητική της ομάδα εμβόλιο κατά του κοροναϊού, το οποίο όμως… προσκρούει στο ότι… δεν περιέχει φαρμακευτική ουσία, οπότε οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν δείχνουν ενδιαφέρον.
Η κα Ειρήνη Αθανασάκη

Η κα Αθανασάκη, με επιστολή της στον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ζητά χρηματοδότηση ύψους 80.000 έως 100.000 ευρώ, προκειμένου να τελειοποιηθεί και να εφαρμοστεί το εξατομικευμένο εμβόλιο ενάντια στον κοροναϊό.


“Είμαστε πρωτοπόροι, αλλά επειδή η τεχνολογία που προτείνουμε δεν περιλαμβάνει “φάρμακο”, οι εταιρίες δεν δείχνουν το απαραίτητο ενδιαφέρον”, επισημαίνει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η καθηγήτρια.

“… από τον Ιανουάριο, όταν παρουσιάστηκαν τα πρώτα κρούσματα στην Κίνα είπα ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Δυστυχώς, κανείς δεν με άκουσε, παρ’ όλες τι προσπάθειές μου μέχρι σήμερα”, προσθέτει.

Και η επιστολή της κας Αθανασάκη καταλήγει με έκκληση στην αγωνιστική, όπως αναφέρει, Κρήτη να πρωτοπορήσει και να δεχτεί να μπει στην εφαρμογή του εμφυτεύσιμου εμβολίου που αναπτύσσουμε την τελευταία 10ετία, καθώς και να βοηθήσει στην έρευνα για τη θεραπευτική αντιμετώπιση των νοσούντων από τον ιό.

Ας δείξει η Κρήτη ότι και πάλι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όχι μόνο αστυνομεύοντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας, αλλά προσφέροντας πραγματικές λύσεις στην ανθρωπότητα”.

Αναλυτικά η επιστολή της καθηγήτριας του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στον Περιφερειάρχη…


Διαβάστε το βιογραφικό της κας Αθανασάκη, που είναι πραγματικά… βαρύ!

Να σημειωθεί ότι το Parakritika.grεπικοινώνησε με τον Περιφεριεάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος έλαβε στα χέρια του την επιστολή λίγο μετά τις 9:30 μ.μ., και δήλωσε ανοικτός να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του η καθηγήτρια βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Να σημειωθεί ότι η επιστολή δημοσιοποιήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα “κατέβηκε”, άγνωστο γιατί!
Κρήτη: Απαντήσεις για το πανεπιστήμιο που ανακάλυψε εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού

H καθηγήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ειρήνη Αθανασάκη μας απαντά στις απορίες μας για τα εμβόλιο… Διαβάσετε εδώ την συνέχεια..


ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: TO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΗ Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης θα εξετάσει τις αμέσως επόμενες ημέρες την πρόταση χρηματοδότησης που υπέβαλε στον Περιφερειάρχη...

Parakritika.gr

0/Post a Comment/Comments

Νεότερη Παλαιότερη